Vinete pane

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2016 | 19203 vizualizari

 

Daca v-ati saturat de snitelele din carne, pregatiti vinete pane! :P Sunt tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 oua
  • cateva linguri de faina
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Spalam vinetele si le taiem felii. Le presaram cu sare si le lasam deoparte minim 40 de minute, pana incep sa lase zeama, apoi le scurgem si le stergem cu prosoape de hartie.

Eu le-am pus intr-o sita si le-am lasat sa se scurga de zeama. 

Intr-un bol batem ouale cu sare si piper, iar in alt bol punem faina. 

Trecem feliile de vinete prin faina si prin ou, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. 

Cand sunt gata, le scoatem pe servetele absorbante pentru a indeparta excesul de ulei.

Calde sau reci, sunt tare bune!

Noi le-am servit cu un sos de iaurt grecesc cu usturoi...mmmm, o bunatate! 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

15.10.2016, 06:50

Trebuie sa incerc si eu!

Gherca Daniela 1

16.10.2016, 08:05

Criss 1

17.10.2016, 14:35

Foarte bune! Tare mult imi plac.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane